Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 59 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/global.php(961) : eval()'d code 59 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 44 - File: showthread.php(1617) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1617) : eval()'d code 44 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1617 eval

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • 5 głosów - średnia: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propozycją hymnu strony :)
Lightbulb 
Witajcie.
J. W.
plik
Również ogłaszam konkurs na kolejne zwrotki.
P. S. Odtwarzane we wszystkich odtwarzaczach, ew. prawym i odtwórz w innym.
P. S. 2 Jak nie pomaga, to Codec instal. I Real Alt..., !!! uwaga pod czas instalacji drugiego odfajkować (usunąć faję) playera, bo już jest i wystąpi konflikt z pierwszym.
Niektóre przeglądarki uparcie otwierają jako txt, to skorzystać z innej lub zapisać, ale np. Chrome dodaje rozszerzenie .txt a system domyślnie ukrywa Smile - pokręcone. By pokazał: dowolny folder i Narzędzia>Opcje folderów>Widok>usuwamy fajkę przy - Ukryj rozszerzenia znanych typów plików. Nast. możemy zaznaczyć, F2 i usunąć dopisane .txt Big Grin .
Skoro hymn to ja mam też propozycję herbu Zaraszowa...
Czekamy.
Podaj przybliżoną datę.
"When power of love overcomes love of power, world will know peace." Bob Marley
Miała być propozycja herbu czy godła, a... skończyło się na god(ł)aniu.

Więc... proponuje w herbie umieścić "Niedźwiedzice która rozszarpuje gajowego"?!?!

czytaj post #5: http://zaraszow.pl/thread-20.html

Mam dwie, tylko nie wiem przed czy po?
Przed:
Po:
A tak naprawdę:
A po wszystkim:
i do tematu...
..usuwam obrazki...
Mam propozycje kolejnej zwrotki hymnu:

®
Hej, czy tu leży kot od Palikota,
Czy też nieroby, leniwa hołota,
Hej, czy tu leży krowa co ją wzdęła świeża koniczyna,
Czy jaka nizina (?)
®

ref.
A to leży Lubelszczyzna... itd

Czy przejdzie???
Głosuję: Na tak
Do herbu można byłoby wykorzystać przyszły pomnik przyrody jako główny element czyli

czytaj post #15 : http://zaraszow.pl/thread-20-post-259.html#pid259

plus ewentualnie jeszcze jakiś jeden element choć nie koniecznie (niedżwiedzica rozszarpująca gajowego w tle? Smile )
całość wykonana grafiką wektorową .
Ale z tą grafiką trzeba będzie troszeczkę poczekać.
Na razie trzeba ruszyć wyobrażnią.
(21-02-2011, 22:13)MiB napisał(a): Do herbu można byłoby wykorzystać przyszły pomnik przyrody jako główny element czyli czytaj post #15 : http://zaraszow.pl/thread-20-post-259.html#pid259 plus ewentualnie jeszcze jakiś jeden element choć nie koniecznie (niedżwiedzica rozszarpująca gajowego w tle? Smile całość wykonana grafiką wektorową .
Ale z tą grafiką trzeba będzie troszeczkę poczekać.
Na razie trzeba ruszyć wyobrażnią.
Witaj. Myślisz dobrze, piszesz dobrze, ale chyba za bardzo na serio podchodzisz do tematu. Tworzymy ''na luzie'' i tu najbardziej się liczy udział. (Ja jak nie umiem rysować, to przynajmniej popiszę, co mi też nie najlepiej wychodzi Big Grin ) Wielu ludzi wszystko odbiera na serio do tego stopnia, że nic nigdy nie zrobią, nie napiszą bo się boją być niezrozumiani, wyśmiani i t. d. Np. te rzeźby pewnie by nigdy nie powstały gdyby autor się zastanawiał...prawo, czy leworęczny...Galeria ''po zalogowaniu''
Osobiście preferuję ''radosną twórczość'' Wink , dawaj wszelkie szkice, a my poprzemy, (albo nie Smile ) a nie projekt mulony przez lata, by był doskonały i t. p., życie jest krótkie i szkoda czasu na analizy.
P. S. Możemy oddzielić, strony-portalu i Zaraszowa, to będzie dwa. Bo jak wyżej ''Propozycją hymnu strony'' a z czasem może się przerodzi.., lub powstanie nowy wzniosły, poetycki, doszlifowany, o wszystkim i o wszystkich, doskonały, a nikt go nie zapamięta Rolleyes.
[Obrazek: herb2wmby2.png]

Skocz do: