Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 59 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/global.php(961) : eval()'d code 59 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 44 - File: showthread.php(1617) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1617) : eval()'d code 44 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1617 eval

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zagospodarowanie ...
Moja propozycja jest nast.: zagospodarowanie placu przy OSP ""kasztanowa aleja'' przykładowo tor dla quadów, skuterów dla dzieci i nie tylko. No i tor do ćwiczeń dla bojówki OSP. Proszę o inne propozycje.
Popieram. Dobra lokalizacja. Cokolwiek by tam się nie działo, fajnie będzie. Moja propozycja? Jeszcze nie wiem, ale jak coś mi Idea ,to nie omieszkam.
"When power of love overcomes love of power, world will know peace." Bob Marley
SUPER PROPOZYCJA!!! Ładne położenie, teren zarósł już krzakami. Wystarczy troszkę wymodelować, wykarczować jakieś tory a może i ścieżki. Wstawić ławki. I będzie piękne miejsce rekreacji. Ale przy zagospodarowywaniu proponuje wydzielić (ogrodzić i odgrodzić) specjalny teren, taki box dla "skautów piwnych", w miejscu wiadomym. Pozwoli to w przyszłości uniknąć wielu potencjalnych napięć i konfliktów lokalnych Wink

A... czy ten teren należy do szkoły, czy do gminy, czy do wsi?
Podobno do gminy.
Ten teren aktualnie jest we władaniu OSP Zaraszów,pierwsze prace porządkowe zaczynamy w sobotę 26.02.2011 godz.10.00
Każda para rąk mile widziana,myślę nad tym torem dla quadów-jak będzie więcej zainteresowanych możemy zaczynać,ja jestem za.
No cóż
Cytat:Każda para rąk mile widziana
no to się wybrałem, może z drobnym opóźnieniem, ale idę i jak wielkie było moje zdziwienie Rolleyes a tu zonk jak na pustyni Big Grin
Strażacy zapomnieli, że się umówili Big Grin
Na przyszłość życzymy lepszej (zgranej) ogranizacji...
Bo przecie się nie paliło Big Grin

Skocz do: