19-02-2011, 15:30
Moja propozycja jest nast.: zagospodarowanie placu przy OSP ""kasztanowa aleja'' przykładowo tor dla quadów, skuterów dla dzieci i nie tylko. No i tor do ćwiczeń dla bojówki OSP. Proszę o inne propozycje.
Wystąpiły następujące problemy: | |||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 59 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
|
Zagospodarowanie ...
|
19-02-2011, 15:30
Moja propozycja jest nast.: zagospodarowanie placu przy OSP ""kasztanowa aleja'' przykładowo tor dla quadów, skuterów dla dzieci i nie tylko. No i tor do ćwiczeń dla bojówki OSP. Proszę o inne propozycje.
19-02-2011, 16:36
Popieram. Dobra lokalizacja. Cokolwiek by tam się nie działo, fajnie będzie. Moja propozycja? Jeszcze nie wiem, ale jak coś mi
![]()
"When power of love overcomes love of power, world will know peace." Bob Marley
22-02-2011, 22:53
SUPER PROPOZYCJA!!! Ładne położenie, teren zarósł już krzakami. Wystarczy troszkę wymodelować, wykarczować jakieś tory a może i ścieżki. Wstawić ławki. I będzie piękne miejsce rekreacji. Ale przy zagospodarowywaniu proponuje wydzielić (ogrodzić i odgrodzić) specjalny teren, taki box dla "skautów piwnych", w miejscu wiadomym. Pozwoli to w przyszłości uniknąć wielu potencjalnych napięć i konfliktów lokalnych
![]() A... czy ten teren należy do szkoły, czy do gminy, czy do wsi?
23-02-2011, 11:11
Podobno do gminy.
23-02-2011, 14:35
Ten teren aktualnie jest we władaniu OSP Zaraszów,pierwsze prace porządkowe zaczynamy w sobotę 26.02.2011 godz.10.00
Każda para rąk mile widziana,myślę nad tym torem dla quadów-jak będzie więcej zainteresowanych możemy zaczynać,ja jestem za.
26-02-2011, 21:12
No cóż
Cytat:Każda para rąk mile widzianano to się wybrałem, może z drobnym opóźnieniem, ale idę i jak wielkie było moje zdziwienie ![]() ![]()
Strażacy zapomnieli, że się umówili
![]() Na przyszłość życzymy lepszej (zgranej) ogranizacji...
27-02-2011, 17:27
Bo przecie się nie paliło
![]()
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|