Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 59 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/global.php(961) : eval()'d code 59 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 44 - File: showthread.php(1617) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1617) : eval()'d code 44 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1617 eval

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kara Boża
Jest takie powiedzenie, że "jeśli P. Bóg chce kogoś ukarać, to odbiera mu rozum". A co jeśli P. Bóg chce kogoś ukarać bardzo dotkliwie? Myślę, że też odbiera mu rozum, ale... zostawia tytuł profesorski!

Do listy dopisujemy: Rzecznik Praw Obywatelskich, prof. Irena Lipowicz

"wiedza przekazywana w szkole może być niezgodna z przekonaniami rodziców, bo ustalanie programu nauczania należy do kompetencji państwa a Konstytucja nakłada na rodziców obowiązek szkolny do 18 roku życia dziecka. (...) rodzice mają wprawdzie prawo do wychowywania swoich dzieci, ale po zajęciach szkolnych i w weekendy." pełny tekst

Protestuj zanim patologia stanie się normą!
Jest takie powiedzenie, że "jeśli P. Bóg chce kogoś ukarać, to odbiera mu rozum".
A co jeśli P. Bóg chce kogoś ukarać bardzo dotkliwie? Myślę, że też odbiera mu rozum, ale... zostawia tytuł profesorski!
]

Tym razem dopisuje prof Monikę Płatek.
Osoba to wielce zasłużona...
P. prof o lekarzach którzy złożyli tzw www.deklaracja-wiary.pl:" wprost wezwała, by lekarze, którzy ją podpisali, złożyli rezygnację. „Powiedzieli wyraźnie, że nie będą nic robić” – argumentowała. (...) oni powiedzieli, że uznają że ciało ludzkie i życie, będąc darem Boga, jest święte i nietykalne. (...) Dlatego, że uznają się za kolesiów Boga, którym Bóg daje prawo do tego, żeby decydować o tym, kto może, a kto nie” Bredziła w programie Moniki Olejnik.

Więcej w "Zanim oczernisz lekarza"

Miałem ochotę dopisać do listy p ministra (vice) Sławomira Neumanna, za wypowiedzi o w/w deklaracji, ale on jest tylko ministrem więc nie można od niego wiele wymagać!
Jest takie powiedzenie, że "jeśli P. Bóg chce kogoś ukarać, to odbiera mu rozum".
A co jeśli P. Bóg chce kogoś ukarać bardzo dotkliwie? Myślę, że też odbiera mu rozum, ale... zostawia tytuł profesorski!

A jednak dopisujemy ministra (ministrę?) i to od kultury !!! p. prof Małgorzatę Omilanowską, za genialne rozumienie psychopatycznych seansów i popieranie rodzimych pseudoartystów. Nowa minister kultury broni obrazoburczego spektaklu

I niestety okazuje się, że takie przypadki mnożą się jak grzyby po deszczu...

Szokujące słowa Fuszary: odwołanie się do chrześcijaństwa, to przestępstwo!

"Pełnomocnik rządu ds. równego traktowania uważa, że odwoływanie się do wartości chrześcijańskich to w świetle przepisów obowiązującego już prawa w Polsce jest przestępstwem!"

Skąd oni tylu debili wynajdują, to ciekawe. Bo dlaczego ich robią ministrami, to już nie jest ciekawe! Jest tragiczne!
Jest takie powiedzenie, że "jeśli P. Bóg chce kogoś ukarać, to odbiera mu rozum". A co jeśli P. Bóg chce kogoś ukarać bardzo dotkliwie? Myślę, że też odbiera mu rozum, ale... zostawia tytuł profesorski!

Proponuje dopisać do listy: profesora Janusza Czapińskiego

"Wybitna" to postać:
Wyrwać dzieci z rodziny - to recepta, która ma uzdrowić polskie społeczeństwo. Jej autorem jest prof. Czapiński, ten sam, który twierdził, że najlepiej byłoby, gdyby młodzi Polacy wyemigrowali z Polski, bo ich radykalistyczny fundamentalizm zagraża porządkowi społecznemu.

Bez komentarza.

Skocz do: