17-01-2012, 21:58
..."I tak wiadomo że chodzi wam o ciepłe posadki, a nie o dobro dzieci
Skończy się to w końcu…"
Proszę nie obrażać NAUCZYCIELI na forum - Ty chyba nie miałeś/aś zbyt dobrych pedagogów, skoro jesteś tak ograniczony intelektualnie i mierzysz wszystkich swoja miarą. Ja jestem wychowanką Tej szkoły i Tej kadry i doskonale wiem ile pracy, wysiłku i zaangażowania wkładaja wszyscy w kształtowanie wizerunku szkoły, który przekłada się na najlepsze wyniki nauczania w gminie. Poza tym o ciepej posadce w wiejskiej szkole to sobie można tylko pomarzyć - praca na wsi wiąże się z wieloma wyrzeczeniami i ciągłym pokonywaniem trudności, takich jak choćby walka ze stereotypowym myśleniem ludzi posiadających władzę, ale nie umiejących samodzielnie myśleć. Dużo zrowego rozsądku życzę!!!
WSCIEKŁA matka dwójki dzieci
Skończy się to w końcu…"Proszę nie obrażać NAUCZYCIELI na forum - Ty chyba nie miałeś/aś zbyt dobrych pedagogów, skoro jesteś tak ograniczony intelektualnie i mierzysz wszystkich swoja miarą. Ja jestem wychowanką Tej szkoły i Tej kadry i doskonale wiem ile pracy, wysiłku i zaangażowania wkładaja wszyscy w kształtowanie wizerunku szkoły, który przekłada się na najlepsze wyniki nauczania w gminie. Poza tym o ciepej posadce w wiejskiej szkole to sobie można tylko pomarzyć - praca na wsi wiąże się z wieloma wyrzeczeniami i ciągłym pokonywaniem trudności, takich jak choćby walka ze stereotypowym myśleniem ludzi posiadających władzę, ale nie umiejących samodzielnie myśleć. Dużo zrowego rozsądku życzę!!!
WSCIEKŁA matka dwójki dzieci