Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 59 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/global.php(961) : eval()'d code 59 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 44 - File: showthread.php(1617) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1617) : eval()'d code 44 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1617 eval

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dojrzewają na wierzbie?
[Obrazek: skolay7qg.jpg]
Za miliard złotych rząd planuje znowu kupować netbooki dla uczniów. Tym razem dla pierwszaków z podstawówek, a nie z gimnazjów informuję http://wyborcza.biz
Projekt przewiduje, że już we wrześniu każdy pierwszoklasista otrzyma swój osobisty komputer przenośny. W ten sposób rząd chce wyrównać szanse edukacyjne dzieci i wyeliminować zjawisko cyfrowego wykluczenia.
"When power of love overcomes love of power, world will know peace." Bob Marley
Cytat:- Nie ma takich komputerów - śmieje się prof. Maciej M. Sysło, informatyk z Uniwersytetu Wrocławskiego, ekspert MEN ds. nowych technologii. Podaje, że teraz wykorzystywane w szkołach netbooki kosztują co najmniej 1,5 tys. zł za sztukę, i to w zestawach promocyjnych. Tablety też nie są tańsze.
Smile profesor!
Markety zamawiają modele których nie znajdziecie na stronie producenta, również rząd może zamówić.
Netbooki np. MCI U135 obkroimy z:
1 -marża i podatki
2 -wifi
3 -kamerka
4 -ledy
5 -czytnik kart
6 -mikrofon
7 -jeden z głośników
8 -dysk na mniejszy
9 -i nie dysk 2.5" 160 GB SATA tylko SSD 40GB
10 -DDR3, 1GB na 2-ki i 512
11 -Intel® GMA 3150 na 1300, mnie wystarcza 845
12 -D-Sub (VGA)
13 -Port USB 2.0 3, starcza 2
no to będzie za 300 zł.
Powiecie: będzie wolny. Smile nic z tego! Uruchomi się szybciej niż wasze kompy, dodam nie mierzyłem, ale ok. 30 s. a zamknie w 10 s. Nie wiem jak Jupiter, pewnie jeszcze sporo szybszy. Polecam wypróbować na starym Eee. Zadziwi jaki się zrobi szybki.
"When power of love overcomes love of power, world will know peace." Bob Marley

Skocz do: