Liczba postów:
28
Liczba wątków:
13
Reputacja:
14
Myślę że dobry gospodarz utrzymuje swój dobytek a nie pozbywa się go, kosztem no właśnie czego? nowych inwestycji które od lat omijają wsie Zaraszów, Kolonia Zaraszów, czy Urszulin.
JEST O CO WALCZYĆ
będziemy bronic szkoły przecież nic do stracenia nie mamy
Liczba postów:
7
Liczba wątków:
0
Reputacja:
3
Poniedziałek 16 stycznia 2012 roku był bardzo ważnym dniem - to bardzo budujące, że wszyscy: mieszkańcy, rodzice, nauczyciele w obronie naszej szkoły potrafią się zjednoczyć, tak licznie się zgromadzić i stanąć przysłowiowym murem za słuszną sprawą. Tak trzymać! Bardzo dziękujemy Wszystkim, którzy tego dnia aktywnie włączyli się w spotkania, oraz Tym, którzy wspierali protestujących. Przed nami kolejne etapy. Nasza determinacja z pewnością przyniesie efekty. JESZCZE RAZ WIELKIE PODZIĘKOWANIA ZA DZISIAJ.
Liczba postów:
28
Liczba wątków:
13
Reputacja:
14
Na spotkaniu w UG Burmistrz mówił o gminie jako jednym organiźmie, tylko że w tym organiźmie obcina się rękę a wydłuża się szyję.
Liczba postów:
465
Liczba wątków:
197
Reputacja:
11
A wam?
"When power of love overcomes love of power, world will know peace." Bob Marley
Liczba postów:
31
Liczba wątków:
4
Reputacja:
15
17-01-2012, 22:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2012, 22:18 przez elkr@.)
"ciepłe posadki..."
Jestem pewna, że anonim piszący ten post nie ma żadnego pojęcia o codziennej pracy nauczyciela, szczególnie na wsi! A jeśli tą harówkę określa "ciepła posadka" to proszę zapytać któregoś z pedagogów uczący w Bychawie "czy zechce pracować na ciepłej posadce w wiejskiej szkole?' Ja odpowiedź znam doskonale, Ty możesz udawać, że nie wiesz, ale znasz ją również. Pytanie, dlaczego ta odpowiedź będzie NIE? ...pozostawiam do przemyślenia.
Pozdrawiam
co to ma byc JAKA POSADKA przecież tu chodzi o dzieci jak można tak myślec
Liczba postów:
24
Liczba wątków:
0
Reputacja:
6
Oczywiście,że chodzi o dobro dzieci a nie o ciepłe posadki. A że nauczyciele mają prawo do uczciwego wynagrodzenia to chyba oczywiste... chyba nikt nie wymaga od nich, żeby pracowali za darmo. Tak więc i dzieci mają zapewniony właściwy poziom edukacji oraz dobre warunki do rozwoju i nauczyciele mają wynagrodzenie za ofiarną pracę.