Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 59 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/global.php(961) : eval()'d code 59 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipage

Zaraszów Forum
Szkoła uratowana - Wersja do druku

+- Zaraszów Forum (https://zaraszow.pl)
+-- Dział: Newsy (https://zaraszow.pl/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Newsy (https://zaraszow.pl/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Szkoła uratowana (/showthread.php?tid=903)

Strony: 1 2 3

budynek mleczarni - Bożena - 22-01-2012

Akurat jestem najmniej kompetentną osobą w tej sprawie, ale skoro nikt nie odpowiada, przekażę informację usłyszaną, zgodnie z którą , budynek należy do mleczarni, a nie do wsi. Są osoby, które się zajmowały tą sprawą, myślę, ze ich wypowiedź będzie bardziej wiarygodna. Będzie wiadomo też, czy można się odwołać od wyroku, czy nie?

RE: Szkoła uratowana - Gość - 25-01-2012

NO I CO DALEJ Z TĄ SZKOŁĄ BO PO DZISZEJSZYM SPOTKANIU JUŻ NIC NIE WIEM

Burmistrz oszukał po raz kolejny wszystkich: dzieci, rodziców,nauczycieli, Panią Dyrektor - niestety najwyzsze stanowisko w Gminie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

CZY TO PEWNE

Proponuje wywieść na taczce gnoju burmistrza i całą jeso świtę łacznie z przewodniczącym rady.

JEŚLI ZAMKNIE NAM SZKOŁĘ TO BĘDZIEMY WIEDZIELI JAK SIĘ W PRZYSZŁOŚCI ODWDZIĘCZYC ALE MIEJMY NADZIEJĘ ŻE PODEJMIE WŁAŚCIWĄ DECYZJĘ I ODCZEPI SIĘ OD NASZEJ SZKOŁY .

Po dzisiejszym zachowaniu P. Burmistrza odnoszę wrażenie, iż decyzję o "odcięciu wrzoda" podjął już dawno temu... boli mnie więc fakt, w jaki sposób igra sobie uczuciami rodziców, nauczycieli a zwłaszcza dyrektorki naszej szkoły... Panie Urbanie piastowany przez Pana urząd wymaga przyzwoitości i uczciwości wobec wyborców, ale jak powiedziała M.Dąbrowska : "Interes, władza, maszyna - te rzeczy nie widzą człowieka, potrzebują tylko masy"...

PANIE BURMISTRZU JEST MI NIEZMIERNIE PRZYKRO I JESTEM ZŁA NA SIEBIE ŻE GŁOSOWAŁAM NA PANA MÓJ BŁĄD WIĘCEJ TEGO BŁĘDU NIE POPEŁNIE JEST PAN NIESŁOWNYM I NIEUCZCIWYM CZŁOWIEKIEM PATRZY PAN GDZIE INDZIEJ MÓWI CO INNEGO A ROBI JESZCZE CO INNEGO TAK BYC NIE POWINNO PROSZĘRAZ JESZCZE O PRZEMYŚLENIE SWOJEJ DECYZJI W ZWIĄZKU Z LIKWIDACJĄ SZKOŁY W ZARASZOWIE

RE: Szkoła uratowana - elkr@ - 25-01-2012

Jutro 26.01.2012 r o godz. 13.00 spotkanie w szkole

RE: Szkoła uratowana - Gość - 26-01-2012

Witam,

Jestem absolwentem tej szkoły. Za wiele mnie z nią nie łączy. Mimo to postanowiłem coś tutaj dodać od siebie w końcu jest to forum każdy ma możliwość wypowiedzenia się. Przedstawienia własnego punktu widzenia. Mój punkt postrzegania tej sprawy niezbyt różni się od poprzedników (przedmówców).
Najgorzej boli mnie syndrom gołosłowia. Podczas zebrania przedwyborczego, burmistrz mówił, że szkoła zostanie ! Teraz widzę brak poparcia w faktach słów, które zostały wypowiedziane - które były gwarantem głosu, (oddanego głosu). Każdy z nas posiada swój rozum, ekonomia rządzi światem wydaje mi się ,że co nie co z tego rozumiem"wydaje mi się". Mimo wszystko nie ma co pozbawiać ludzi pracy. Zabrać jednego z głółwnych źródel utrzymania. to chyba nie jest do końca fair play Stare porzekadło mówi ,że nikt się jeszcze na ludzkiej krzywdzie nie dorobił. Powiem szczerze, że nie wiem jak potoczą się dalej losy. Ktoś powie ,że to wszystko zależy od radnych i burmistrza. Ja twierdzę inaczej trzeba walczyć o swoje. Prześwietlić dokladnie na co nie potrzebnie wydawana jest kasa z budrzetu miasta i tam szukać oszczędności. Wiem ,że tam pracuje wykwalifikowana kadra ale wiem ,że tacy ludzie tez się mylą a na pomyłce innej osoby można wiele zyskać.
Jeszcze jedno: Jeśli burmistrz ma zamiar zlikwidowac szkole i decyzja bedzie miala sie juz ostatecznie to uprzejmie prosze o zaporoszenie burmistrza do szkoly po niedzielnej mszy w celu oświadczenia tego ogółowi społeczeństwa.

Pozdrawiam