Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 59 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
|
![]() |
Czy to zamach na szkołę? - Wersja do druku +- Zaraszów Forum (https://zaraszow.pl) +-- Dział: Newsy (https://zaraszow.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Newsy (https://zaraszow.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Czy to zamach na szkołę? (/showthread.php?tid=894) Strony:
1
2
|
RE: Czy to zamach na szkołę? - general - 16-01-2012 Myślę że dobry gospodarz utrzymuje swój dobytek a nie pozbywa się go, kosztem no właśnie czego? nowych inwestycji które od lat omijają wsie Zaraszów, Kolonia Zaraszów, czy Urszulin. JEST O CO WALCZYĆ RE: Czy to zamach na szkołę? - Gość - 16-01-2012 będziemy bronic szkoły przecież nic do stracenia nie mamy RE: Czy to zamach na szkołę? - Anna - 16-01-2012 Poniedziałek 16 stycznia 2012 roku był bardzo ważnym dniem - to bardzo budujące, że wszyscy: mieszkańcy, rodzice, nauczyciele w obronie naszej szkoły potrafią się zjednoczyć, tak licznie się zgromadzić i stanąć przysłowiowym murem za słuszną sprawą. Tak trzymać! Bardzo dziękujemy Wszystkim, którzy tego dnia aktywnie włączyli się w spotkania, oraz Tym, którzy wspierali protestujących. Przed nami kolejne etapy. Nasza determinacja z pewnością przyniesie efekty. JESZCZE RAZ WIELKIE PODZIĘKOWANIA ZA DZISIAJ. RE: Czy to zamach na szkołę? - general - 16-01-2012 Na spotkaniu w UG Burmistrz mówił o gminie jako jednym organiźmie, tylko że w tym organiźmie obcina się rękę a wydłuża się szyję. RE: Czy to zamach na szkołę? - Gość - 17-01-2012 I tak wiadomo że chodzi wam o ciepłe posadki, a nie o dobro dzieci ![]() RE: Czy to zamach na szkołę? - Jurek - 17-01-2012 A wam? RE: Czy to zamach na szkołę? - Gość - 17-01-2012 ..."I tak wiadomo że chodzi wam o ciepłe posadki, a nie o dobro dzieci ![]() Proszę nie obrażać NAUCZYCIELI na forum - Ty chyba nie miałeś/aś zbyt dobrych pedagogów, skoro jesteś tak ograniczony intelektualnie i mierzysz wszystkich swoja miarą. Ja jestem wychowanką Tej szkoły i Tej kadry i doskonale wiem ile pracy, wysiłku i zaangażowania wkładaja wszyscy w kształtowanie wizerunku szkoły, który przekłada się na najlepsze wyniki nauczania w gminie. Poza tym o ciepej posadce w wiejskiej szkole to sobie można tylko pomarzyć - praca na wsi wiąże się z wieloma wyrzeczeniami i ciągłym pokonywaniem trudności, takich jak choćby walka ze stereotypowym myśleniem ludzi posiadających władzę, ale nie umiejących samodzielnie myśleć. Dużo zrowego rozsądku życzę!!! WSCIEKŁA matka dwójki dzieci RE: Czy to zamach na szkołę? - elkr@ - 17-01-2012 "ciepłe posadki..." Jestem pewna, że anonim piszący ten post nie ma żadnego pojęcia o codziennej pracy nauczyciela, szczególnie na wsi! A jeśli tą harówkę określa "ciepła posadka" to proszę zapytać któregoś z pedagogów uczący w Bychawie "czy zechce pracować na ciepłej posadce w wiejskiej szkole?' Ja odpowiedź znam doskonale, Ty możesz udawać, że nie wiesz, ale znasz ją również. Pytanie, dlaczego ta odpowiedź będzie NIE? ...pozostawiam do przemyślenia. Pozdrawiam RE: Czy to zamach na szkołę? - Gość - 19-01-2012 co to ma byc JAKA POSADKA przecież tu chodzi o dzieci jak można tak myślec RE: Czy to zamach na szkołę? - Gandalf Szary - 30-01-2012 Oczywiście,że chodzi o dobro dzieci a nie o ciepłe posadki. A że nauczyciele mają prawo do uczciwego wynagrodzenia to chyba oczywiste... chyba nikt nie wymaga od nich, żeby pracowali za darmo. Tak więc i dzieci mają zapewniony właściwy poziom edukacji oraz dobre warunki do rozwoju i nauczyciele mają wynagrodzenie za ofiarną pracę. |